Ontdek de Delta­werken -Arrangement
Zuidwest Nederland 1 - 3 dagen
Toertocht

'Ontdek de Deltawerkenroute' bestaat uit 3 prachtige routes door het Zuidwestelijke Deltagebied van Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Het thema van deze routes is de Watersnoodramp van 1953 en de bouw van de dertien robuuste Deltawerken. DUS-Events is de ontwerper en initiatiefnemer van 'Ontdek de Deltawerkenroute'.

Nederland is bekend van de kaas, tulpen, molens en klompen, maar laten we vooral de iconische Deltawerken niet vergeten die ervoor zorgen dat onze voeten droog blijven.

 
Arrangement

DUS-Events wil het mogelijk maken dat iedereen deze mooie route kan rijden. Dus iedereen die een auto of motor bezit een mooie tocht laten beleven door een prachtige omgeving. Daarom is er voor deze route een mooi en uniek 3-daags programma opgesteld.

Aan de hand van een duidelijk en goed uitgeschreven routeboek of route op de navigatie passeert u alle 13 Deltawerken. Naast het rijden van de 3 routes ontvangt u een mooi boek over de watersnoodramp, de bouw en de functie van de Deltawerken. Elke route heeft z’n unieke eigenheden.

Mooie verrassende plaatsen om te stoppen, bijzondere musea te bezoeken, een drankje te drinken, te lunchen en te dineren.

Er wordt alleen gebruik gemaakt van kwalitatief goede hotels en horecalocaties.

 
Kosten en info Volledig verzorgd arrangement

Inbegrepen zijn:
2 x overnachtingen
2 x ontbijt
3 x lunch incl. dranken op leuke en verrassende locaties
2 x diner incl. dranken
enkele museumbezoeken

Prijs op aanvraag.

Meld u aan via: info@dus-events.nl en we nemen contact met u op. Heeft u vragen of wilt u graag een geheel ander arrangement laten samen stellen, stel de vraag gerust via dezelfde contactgegevens.

Lees meer over de Deltaroute

Wilt u meer informatie over 'Ontdek de Deltawerkenroute'?
Routeboek Ontdek de Deltawerken-route Lees meer of neem contact op